PR-Evolution Dance Company honlapja

Menü: Előadások > ID

ID

„Sokat gondolkoztam, miért is ezt a nemzetközileg ismert rövidítést választottam és miért nem a Személyazonosság címet adom a darabomnak.
Hosszú filozófiai és ezoterikus elemzés következhetne itt a Személyazonosság, mint fogalomkör kapcsán. Nagy a kísértés, de ennél jóval egyszerűbb az a tény, hogy külföldi munkálkodásom közben darabot készítek az általam alapított együttes számára. Azon együttes számára, amelynek a szellemi és szakmai alapjait magam teremtettem, de három éve önálló életet él.

Megfelelve ennek a tényszerű pillanatnak - és nem vesztegetve időt az elemzésre - választottam ezt az ismert és egyszerű megjelölését a személyazonosságnak.
A pillanat tényszerű, de cseppet sem egyszerű!

Egy olyan találkozás eredménye lesz ez a darab, ahol összesűrűsödik a múlt a jelen és a jövő. Minden finom rezdülés számít és minden nagy gesztus feleslegessé válik. Megrázó, őszinte és fontos pillanat lesz, amikor a közönség elé lép a PR-evolution Dance Company az ID című darabbal. „ Kun Attila

Kun Attila

Kun Attila a Magyar Táncművészeti Főiskola elvégzése után a Magyar Állami Operaház tagja, majd címzetes magántáncosa. 2001-től a Rambert Dance Company táncművésze, és hazatérte után (2003) alapítja meg a PR-Evolution Dance Company – t. 2008-ig igazgatója a társulatnak, majd újra külföldre, a Baseli Baletthez szerződik. 2006-ban Lábán Rudolf díjjal, 2007-ben Harangozó Gyula díjjal tüntetik ki munkáját.

 


További képek:
Kapcsolódó galéria >>


Koreográfia:
Kun Attila

Táncművészek:
Nemes Zsófia
Sebestyén Tímea
Tonhaizer Tünde
Baranyai Balázs
Varga Csaba
Zsíros Gábor

Zene:
montázs

Fénytervező:
Vida Zoltán (Sz.Zs.-nak)

Jelmez:
Kalicz Klára

Támogatók:
Trafó Kortárs Művészetek Háza
Műhely Alapítvány
Nemzeti Erőforrás Minisztérium
Fővárosi Közgyűlés Kulturális Bizottsága
NKA
Művész Mozi
SÍN Kulturális Központ
Új Előadóművészeti Alapítvány
Merlin Színház
Orkesztika Alapítvány-Mozdulatművészeti Stúdió
Rentit
Flórián Műhely - Mozgó Ház Alapítvány